Dagbog

Dagbog

Maraton

DagbogPosted by Anders B Jensen Tue, February 21, 2012 09:56:52
Holstebro By Maraton Søndag 19. februar

Dissing og jeg havde fået den sindsyge ide, at vi ville gennemføre en maraton som opstart på sæson 2012.

Jeg har førhen deltaget i forskellige halvmaratons, men aldrig en hel - Det betød, at jeg de seneste 8 uger, har løbet 5 gange om ugen, 45 - 100 minutter af gangen. I går skulle den store prøve så bestås. - Ruten i Holstebro var på ca. 7 km, hvilket betød at den skulle gennemløbes 6 gange igennem gågaden, langs Storeåen osv. - Startede roligt op lige i baghjulet på Søren Freestyler, men efter ca. 1,5 omgange var han sat, og jeg satte mit eget tempo på lidt over 12 km/t, et tempo jeg holdte til mål, dog fik jeg krampe ved 40 kilometer, og måtte derfor humpe det sidste stykke vej op igennem Holstebro gågade til målet, (det gav gode point hos tøserne ved målstregen.)


Jeg kom i mål i tiden: 03:31:10, hvilket jeg er tilfreds med.

/ ABJ 98

Sommer 2011

DagbogPosted by Anders B Jensen Fri, July 22, 2011 10:19:47

Så blev det tid til endnu en lille update herfra, omkring hvad der er sket i første del af sæson 2011!

Sæsonen startede rigtig godt ud med en podieplads til JM/FM i Holstebro, efter et par hårde heat, på en meget hullet sandbane kunne jeg stille mig på det nederste trin af podiet, og være rigtig godt tilfreds med det arbejde jeg havde lagt i vinters, der nu gav pote.

Da løbskalenderen udkom en gang i vinters var det med lidt ærgrelse, at stort set alle baner der skulle køres på i år, var med hårdt underlag, efter som jeg altid har været sandspecialist. Derfor tog jeg beslutningen om ikke at træne, hvor jeg ellers har gjort det, og har derfor været i både Kolding, Svendborg og især Aalborg for at træne hårdbaneteknik i løbet af sommeren. Efter DM i Uhre der var lidt en skuffelse pga. af styrt i første heat, var jeg opsat på at gøre mit bedste på det hårde underlag. Fornyligt kørte vi på Svendborg banen, som jeg altid har haft problemer med. Men efter al den gode træning kørte jeg tog fornuftige heat, og tog point på kontoen.


IMBA European Championship.

I år har jeg indtil videre været både i Tjekkiet og England for at køre det ”uofficielle” europamesterskab IMBA. Begge baner var utrolig gode, og med rigtig hårdt underlag, så det har været en perfekt træning til DM’erne herhjemme. Begge gange var vi heldige med høj solskin og gode arrangementer, så et par rigtig gode oplevelser er føjet til Scrapbogen.

IMBA løbene skiller sig ud fra det jeg er vant til herhjemme, idet man køre 2 træninger efterfulgt af 3 heat – der køres om penge og feltet er rigtig skrapt. Mine placeringer har både i England og Tjekkiet lagt omkring top 20 hvilket jeg har været rigtig godt tilfreds med. Som en lille hindring i vores gode oplevelser med turene sydpå, blev vi bestjålet på vores vej til England, da en person i Holland valgte at skære højre siderude ud, og tømme handskerum og sæde for værdi genstande. Desværre er det hvad der sker. Så vi har lagt det bag os og er klar til næste gang. Endnu en gang tak! /Anders

Forår 2011

DagbogPosted by Anders B Jensen Fri, March 25, 2011 13:19:52

Lidt Nyt.

Sæsonen er så småt ved at gå igang, jeg skal køre mit første løb på søndag i Fjerritslev, en vinterturnering som er en rigtig god måde at komme i gang på.

Jeg har været i Aulum, og træne en del gange i løbet af de sidste par uger, hvor vi ellers kun har kørt indendørs i Breum nær Skive. Det er skønt at komme i gang igen, og jeg har masser af blod på tanden får at gøre et godt resultat i år. Forarbejdet er gjort, og konditionen er ved at være perfekt, med fitness træning hos Holstebro Elitesport hen over vinteren og skema lagte løbeture på tilsvarende længde med heatene som det jo handler om i sidste ende.

I februar var jeg så heldig at få start til Supercross i den nye ”Boxen” i Herning for andet år i træk. Feltet i år var stærkt og jeg havde ikke regnet med en plads bag bommen, men som 3. reserve fik jeg alligevel lov til at komme ud og prøve kræfter med den virkelig fede bane, og Europas absolut bedste supercross kører - en oplevelse der giver noget på rygraden.

Ugen efter supercross drog Alexander min mekaniker og jeg mod Sydfrankrig for at træne udendørs en uges tid. Vi havde utroligt godt motocross vejr med 14 grader hver dag og perfekte baner at træne på. Jeg er derfor max klar til at komme i gang med sæsonen herhjemme igen.

Jeg vil løbende forsøge at holde jer opdateret, og i er altid velkomne til at kontakte mig. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle der støtter mig, som er uundværligt for at komme langt i denne sport. Med Venlig Hilsen

Anders B Jensen

Frankrig uge 8 2010

DagbogPosted by Anders B Jensen Mon, March 22, 2010 10:25:35

I år var det Alexander min mekker og barndomskammerat, og jeg der måtte af sted på træningsophold alene, vi tog af sted torsdag i uge 7 tidligt om morgnen, forventningerne og musikken var høj i den nye sprinter. Kort før vi nåede Kassel, knækkede højre bladfjedre på forhjulet, og vi måtte trille ind på nærmeste rasteplads): hvad gør vi nu tænkte vi, og ringede lidt rundt, efter ca. 1 time kom vi igennem til 24 h Mercedes-Benz service, hvor vi blev guidet til en lille by tæt på hvor vi var, her fandt vi et stort Mercedes værksted som nok kunne hjælpe os. På vej igennem den lille by blev vi så holdt ind at det tyske politi, og måtte vise papirer osv. på bilen, os selv og derudover ville de se at det var vores mx’er. Nåh, efter lange forklaringer, fik vi lov at trille videre, og fandt værkstedet. På værkstedet forstod de ikke en klap engelsk, og jeg må indrømme mit 9. klasses tysk ikke er hvad det har været, men gennem google translate fik vi forklaret dem hvad vi skulle og om de kunne fikse vores problem hurtigst muligt, de ringede rundt og fik bestilt delen, som kunne være der den kommende dag. Vi fik lov at parkere, samt sove i værkstedet, og vi måtte bruge kundetoilettet, hvis der ellers var noget skulle vi bare komme. Rigtig flinke mennesker!, fredag morgen kørte vi så bilen på liften, og måtte så ha’ alle mx’er ud da den ellers var for tung. Vi gik på MC D da det var det eneste de havde i byen, her sad vi et par timer og lod som om vi drak kakao, her var go varme!;) kvart over 11 kom vi tilbage til værkstedet og bilen var færdig, vi skyndte os at pakke og sagde mange gange tak inden vi hastede videre mod Syd Frankrig. Søndag var vi i Velence for at se internationalt åbnings løb, kæft Roczen fyrer;) her efter kørte vi til Jesper igen, og familien Wozniak, kom og skulle bo med os. Mandag var en regnfuld dag, men en masse rigtig go træning, og et godt smadret om aftenen. Tirsdag havde det regnet meget, så vi fandt en mark hvorpå vi lavede en svingbane, rigtig fed bane, med enormt dybe spor til sidst. Onsdag var hvile dag, hvor den kun stod på start træning. Torsdag var vi ude på en bane med fede hop og virkelig fede sektioner, her trænede vi også fredag. Lørdag morgen gik turen så nordpå igen til Danmark, trods lidt regn, har vi været utrolig heldig med træningen, og det har været en rigtig lærerig tur.

Jeg vil gerne lige benytte lejligheden til at takke Alexander for en kanon tur, Far Calus (Wozniak) for hjælp i værkstedet, pigerne der lavede mad til os thihi;) og selveste Daniel Wosniak for en virkelig fed uge!

/ABJ # 98, tjek billeder i galleriet for 2010

Supercross Herning

DagbogPosted by Anders B Jensen Tue, March 09, 2010 19:31:49

Jeg deltog i år (fredag d. 29 og lørdag d.30 januar) ved Supercross i Herning Messecenter.

En kæmpe oplevelse jeg aldrig vil glemme, med flere en 3700 tilskuer og professionelle motocross kører fra blandt andet Canada, USA, Frankrig og Tyskland så er Herning Supercross, det vildeste jeg nogensinde har oplevet. Det hele startede med, at jeg fik brev om, at jeg skulle være reserve ved årets Supercross i Herning, så jeg gik i gang med træningen. En uges tid før fik jeg besked på, at der var nogle afbud osv. så jeg skulle være parat, derfor brugte jeg tirsdag, onsdag og torsdag på at træne på den ny lavede bane i den runde messe hal. Torsdag kort før vi skulle til at hjem, hoppede jeg forkort på et af banens teknisk svære sektioner, hvilket resulterede i, at jeg røg forover, og fik motorcyklen ned i ryggen, jeg slog mit højre knæ, skulder og venstre fod, heldigvis skete der ikke noget alvorligt med min ryg. Fredag morgen kunne jeg ikke komme ud af sengen, fordi mit højre knæ var vokset til dobbelt størrelse, men med lidt is, en løbetur og nogle gigtpiller var jeg klar til race. Fredag middag har man 2 * 10 min træning, inden tilskuerne kommer, og det hele for alvor går løst.

Fredag gik rigtig godt, og jeg følte mig godt tilpas på motorcyklen, og i det skræppe felt med professionelle kørere er jeg godt tilfreds med min præstation. Lørdag var mit knæ ved at være okay igen, og med knap så mange nerver som om fredagen, var jeg opsat på at gøre det endnu bedre og give publikum hvad de kommer efter, nemlig fedt race. Lørdag var den runde hal helt fyldt op, de sagde alt var udsolgt og med hjemmepublikum der går helt amok når kommentatoren råber ens navn, er en ubeskrivelig fornemmelse. Jeg var 2 placeringer fra at komme videre til semifinalen, så resultatet er jeg rigtig godt tilfreds med, og jeg håber jeg kan få lov og køre med til næste år igen. Nu handler det hele om udendørssæsonen som snart går i gang, derfor tager jeg halvanden uge til Sydfrankrig i uge 7 og 8 for at blive helt klar.

Til sidst vil jeg gerne lige takke Rollingstars.dk mobildiskotek og Agerkilde A/S samt MK Motorsport Suzuki.

Mvh Anders B Jensen